Banner e-learning academie
Home » Articulate Storyline tips

Articulate Storyline tips

youtube-thumbnail voortgangsbalk

Hoe haal je het meeste uit de Media Library in Articulate Storyline?

Door Mark / 20/02/2019 / 0 reacties

Wist je dat je veel tijd kunt besparen met het maken van een e-learning module door al je projectassets op één plek te beheren in Storyline? Namelijk de Media library. In deze video laat ik je de belangrijkste functies van de Medua Library zien en deel ik een aantal tips om de Media library optimaal […]

Read More
youtube-thumbnail voortgangsbalk

Voortgangsbalk maken in Articulate Storyline

Door Mark / 11/01/2019 / 0 reacties

In deze video laat ik je in 5 stappen zien hoe je in Articulate Storyline een voortgangsbalk maakt die automatisch per slide de voortgang laat zien aan een deelnemer. Hey Ik ben Mark Spermon van e-learning academie.nl waar ik je leer hoe je zelf e-learning kunt maken in Articulate Storyline. Ben je nieuw hier?  Abonneer  […]

Read More

Template library templates in Storyline 360 gebruiken

Door Mark / 06/12/2018 / 0 reacties

In deze video bespreek ik hoe je templates uit de Articulate 360 template library kunt gebruiken om zelf super snel interactieve e-learning modules te bouwen. Hey Ik ben Mark Spermon van e-learning academie.nl waar ik je leer hoe je zelf e-learning kunt maken in Articulate Storyline. Ben je nieuw hier?  Abonneer  je nu op mijn […]

Read More
articulate review

Articulate Review: verzamel en verwerk feedback op één plek

Door Mark / 29/11/2018 / 0 reacties

Wil jij ook meer grip op het review proces van je Storyline modules omdat je soms de weg kwijt bent tussen alle verschillende versies en opmerkingen? In deze video laat ik zien hoe je Articulate review gebruikt om alle feedback over Storyline module op één plek te verzamelen, uitleg over de opmerkingen vraagt en feedback […]

Read More
Audio video editor

Zo gebruik je de audio en video editor in Articulate Storyline

Door Mark / 22/11/2018 / 0 reacties

Ben je op zoek naar een manier hoe je audio en video voor je e-learning module kunt bewerken zonder die ‘dure’ bewerkingsprogramma’s? In deze video laat ik je precies zien welke mogelijkheden je hebt in Storyline om zelf audio en video te bewerken. Hey Ik ben Mark Spermon van e-learning academie.nl waar ik je leer […]

Read More
base layer slide layer

Base layer objecten verbergen op een slide layer

Door Mark / 15/11/2018 / 0 reacties

2 manieren om base layer objecten te verbergen op een slide layer in Articulate Storyline In deze video laat ik je een simpele truc zien hoe je op slide layers in Storyline super makkelijk objecten kunt verbergen die op de base layer van je slide staan zonder triggers te gebruiken. Hey Ik ben Mark Spermon […]

Read More

Cursus Articulate Storyline | Opleiding e-learning ontwikkelen
www.elearning-academie.nl is een website van Upward Online | partners | Algemene voorwaarden | Privacy statement